Support

..hulp bij je WordPress-website

Heb je een website en wil je daar wat aan veranderen of aan toevoegen en je weet niet hoe dat moet? Of heb je zelf een website gemaakt maar je loopt tegen iets aan? Of… Er zijn vast meer situaties waarin je wel wat hulp kunt gebruiken. Bedenk dat het vaak goedkoper is om even wat supporttijd af te nemen dan zelf uren te verprutsen.

In deze situaties is het handig om gebruik te maken van support van Sbd design. Je kunt met alle WordPress-gerelateerde vragen aankloppen. Dat kan op twee manieren.

Support strippenkaart

Denk je regelmatig support nodig te hebben, dan is een strippenkaart wellicht is voor jou. Je koopt dan vooraf een aantal uur in tegen een gereduceerd uurtarief. Alle gebruikte uren worden bijgehouden en van de resterende uren op je strippenkaart afgehaald. Is de klus klaar, dan krijg jij weer te horen hoeveel tijd er nog op je strippenkaart staat.

Er zijn 3 strippenkaart-opties:

  • 5 uur – € 325
  • 10 uur – € 600
  • 15 uur – € 825

Prijzen zijn ex BTW. Strippenkaarten zijn één jaar geldig. Na dat jaar vervallen de strippen die nog over zijn.

Support tegen uurtarief

Wil je je niet vooraf vastleggen voor een aantal uren? Dan is er ook de mogelijkheid om support af te nemen tegen uurtarief. Vooraf bespreken we wat de bedoeling is en ontvang je een inschatting van het aantal uren. Deze uren worden achteraf gefactureerd.

Onderhoud aan de website

Ben je meer op zoek naar iemand die het reguliere onderhoud aan je website doet? Het updaten van WordPress en de plugins, backups maken en dat soort dingen? Kijk dan op de pagina Onderhoud voor de mogelijkheden.

LET OP: De hier genoemde prijzen zijn de prijzen van 1-1-2023. Tussentijdse prijswijzigingen zijn altijd mogelijk. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de hier genoemde prijzen. Wil je zeker weten wat de prijzen zijn, neem dan contact op.