Onderhoud

..de website up-to-date houden

Om je website goed draaiende te houden, is het belangrijk dat de updates van zowel WordPress zelf als de plugins (toevoegingen aan WordPress) uitgevoerd worden. Dat is ook belangrijk voor de veiligheid. Veel updates zijn beveiligings-updates waarin de kwetsbaarheid opgelost is. Regelmatig updaten zorgt er dus voor dat de kans kleiner is dat de website gehackt wordt.

Daarnaast ontwikkelen ook de programmeertalen waar WordPress gebruik van maakt. Vernieuwen deze, dan zullen WordPress en de plugins zich moeten aanpassen. Het is belangrijk om altijd met de laatste versies van WordPress, thema’s en plugins te werken.

Omdat het voor jou als klant soms best intimiderend kan zijn om zelf de updates te doen – je hebt geen idee wat je doet en of alles na de update wel blijft werken – kan het een geruststellend idee zijn om dat door Sbd design te laten doen. Je hebt er dan zelf geen omkijken meer naar en je loopt ook niet de kans dat je het updaten vergeet.

Onderhoudspakket

Wil je het reguliere onderhoud liever niet zelf doen, neem dan een onderhoudspakket. Dat houdt het volgende in:

  • Updates van WordPress Core, plugins en thema’s worden uitgevoerd.
  • Er worden scans gedraaid waarmee je website gecontroleerd wordt op malware.
  • Er worden backups gemaakt van je website.
  • Spamberichten worden verwijderd.
  • De database wordt geoptimaliseerd.

Kosten voor een onderhoudspakket (zonder hosting) lopen vanaf € 27,50 ex BTW per maand, afhankelijk van de complexiteit van de website.

Onderhoudspakket met hosting en domeinnaam

Wil je een onderhoudspakket combineren met hosting en domeinnaamregistratie, dan zijn de kosten per maand vanaf € 37,50 ex BTW. Weer afhankelijk van de complexiteit van de website.

LET OP: De hier genoemde prijzen zijn de prijzen van 1-1-2023. Tussentijdse prijswijzigingen zijn altijd mogelijk. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de hier genoemde prijzen. Wil je zeker weten wat de prijzen zijn, neem dan contact op.