Over Sbd design

Sbddesign.nl | WordPress websites

Sbd design - websites op maat

Achtergrond

Mijn naam is Sandra Berends en ik ben de eigenaar van Sbd design. Sinds 1990 ben ik werkzaam als grafisch ontwerper en DTP’er. Na diverse functies in de grafische industrie en de uitgeverij-wereld ben ik in 2007 het bedrijf Sbd design gestart, dat zich vooral richt op het ontwerpen en bouwen van websites. Mijn ervaring als grafisch ontwerper kan ik daar goed bij gebruiken. Maar voor het ontwikkelen van websites is meer nodig dan alleen design-skills. Er is ook kennis nodig van de achterliggende techniek, de codeer- en programmeertalen (HTML5, CSS3, PHP, Javascript, jQuery).

‘Webpsycholoog’

Bij het ontwikkelen van een website ga ik uit van de bezoeker. Wat wil de bezoeker op de website doen? Wat verwacht een bezoeker? Wie is die bezoeker? Wat is het ‘verhaal’ dat op de website verteld moet worden en hoe komt dit het beste over? Dit leidt tot een bepaald ontwerp van de User Interface waarbij de ‘user experience’ voorop staat. Voor dit deel van het website ontwikkelen komt mijn studie Psychologie goed van pas.

Locatie

Ik werk vanuit mijn woonplaats Hilversum. Deze locatie, in het hart van Het Gooi, ligt centraal in Nederland, tussen Amsterdam, Utrecht en Almere, en is een goede uitvalsbasis om mijn klanten te bereiken.

Bedrijfsmissie

Ik wil met mijn bedrijf WordPress-websites voor iedereen toegankelijk maken. Te vaak nog is het bezitten van een website bron van zorgen en stress. Die zorgen wil ik mijn klanten zo veel uit handen nemen. En dat voor een redelijke prijs. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een mooie, technisch goed werkende website voor iedereen met elk budget mogelijk moet zijn.

Dit wil ik bereiken door allereerst goed te luisteren naar wat jij als klant wilt. Deze inbreng van de klant is essentieel bij het ontwikkelen van een website. Kwaliteit, flexibiliteit en service staan centraal in mijn manier van werken. Om klanten goed van dienst te kunnen zijn, blijft ik continue op zoek naar de nieuwste webtechnieken. Denk bijvoorbeeld aan ‘Responsive Webdesign’ (RWD) waarmee een website zich aanpast aan het scherm waarmee de website bekeken wordt (smartphone, tablet, laptop of desktop).

Klanten

Ik ben trots dat ik onder andere de volgende bedrijven en instellingen tot mijn klanten mag rekenen:

 • Nationale Hannie Schaft Stichting
 • Headline Interactive
 • Dudok Architectuur Centrum, Hilversum
 • Instituut voor Psychosynthese
 • Wijkverenigingen De Parken, in Hilversum
 • zorgInc.
 • AM Management Groep BV
 • Stichting DUOS
 • Megelink & Partners BV
 • Receptenweb.nl – prijswinnaar beste en populairste website van het jaar 2008 en 2009, 2010 en 2011 (Receptenweb is nu onderdeel van Smulweb)
 • Xdev – actiesites voor Paramount Home Entertainment, Videolandondemand, Moviemax
 • Movie Moguls – diverse webshops, webshopbeheer, artwork-productie (Parool, Elsevier, Troskompas)

Zie mijn portfolio voor meer informatie over recente projecten.

Meer informatie of een prijsopgave?

Social media

   

© 2007-2019, Sbd design, Hilversum.   |  
Algemene voorwaarden   |  
Privacy Statement