E-mail nieuwsbrieven

Sbddesign.nl | WordPress websites

Uw website is een belangrijk communicatiemiddel. Op de website vertelt u uw klanten wie u bent en wat u te bieden heeft. Om regelmatig de aandacht van uw (potentiële) klanten op uw activiteiten te richten, bestaan er diverse e-marketing methoden.
Eén daarvan is de nog altijd belangrijke en effectieve e-mail nieuwsbrief. Via uw website kunt u bezoekers vragen zich aan te melden voor uw nieuwsbrief. U legt zo een mailinglijst aan en aan iedereen op deze lijst stuurt u op gezette tijden een nieuwsbrief met nieuws en alles wat u aan uw (potentiële) klanten wilt laten weten. Uw nieuwsbrief kunt u kwa design helemaal laten aansluiten aan de vormgeving van uw huisstijl en de website. Op deze manier zal uw nieuwsbrief uw branding versterken.

HTML-templates voor e-mail nieuwsbrief

Sbd design ontwerpt en bouwt nieuwsbrief-templates. Deze templates kunt u gebruiken om zelf een nieuwsbrief mee samen te stellen en te versturen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om de opmaak van de nieuwsbrief inclusief het versturen uit te besteden.

Responsive e-mail nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven worden steeds vaker gelezen via de kleine schermen van de smart phones. Daarom is het belangrijk dat uw nieuwsbrief er ook goed uitziet op mobiele telefoons. Het is een trend dat nieuwsbrieven zich automatisch aanpassen aan de schermformaten waarmee ze bekeken worden. Met andere woorden, de nieuwsbrieven van tegenwoordig zijn steeds vaker ‘responsive’.

Omdat bezoekers via hun mobiele telefoon vanuit de nieuwsbrief ook zullen willen doorklikken naar uw website, is het belangrijk dat ook uw website op een mobiele telefoon er goed uitziet, en dus ook responsive is.

Lees meer over responsive webdesign en wat Sbd design daarbij voor u kan doen.

Vraag offerte aan voor ontwerp en bouw van uw e‑mail nieuwsbrief.

Social media

   

© 2007-2019, Sbd design, Hilversum.   |  
Algemene voorwaarden   |  
Privacy Statement