Een website laten bouwen

Sbddesign.nl | WordPress websites

Wilt u een mooie, betaalbare website laten maken?

Sbd design onderscheidt door mooie, moderne websites te ontwerpen en te bouwen, die bovendien aantrekkelijk geprijsd zijn. Sbd design is gespecialiseerd in websites voor het Midden en Klein Bedrijf (MKB), verenigingen, profit en non-profit organisaties, ZZP-ers, Startups, enzovoort.
Kortom, voor iedereen die een website nodig heeft, daar geen fortuin aan wil of kan uitgeven, maar wel inziet dat het befaamde 'neefje van de buurman' geen oplossing biedt; zeker niet op de langere termijn.

Websites met WordPress als CMS

Als Content Management Systeem (CMS) wordt gebruik gemaakt van WordPress. WordPress is een relatief eenvoudig CMS, waarmee u snel zelf uw website zult kunt onderhouden en nieuwe pagina's en berichten kunt publiceren. Dat scheelt u veel kosten aan beheer. Grotere wijzigingen aan uw website kunt u natuurlijk door mij laten uitvoeren. WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS. U zult zich er snel in thuis voelen. Sbd design biedt bij oplevering van de website, indien nodig, instructie.

Welke website-oplossing past het beste bij u?

Ik heb de opties als volgt ingedeeld:

Budget oplossing

  • Aanrader voor: starters, kleinere projecten.
  • Beschrijving: Website o.b.v. bestaand template. Het (aangekochte) template wordt voor de klant ingericht (huisstijlkleuren, lettertype, logo’s, etc.). Functionaliteit wordt niet aangepast of toegevoegd. Gekozen template wordt gebruikt ‘as-is’.
  • Voordelen: De website kan snel online zijn. Aantrekkelijke prijs.

Basic WordPress-website

  • Aanrader voor: projecten met een eigen uniek design.
  • Beschrijving: De website wordt uniek voor u ontworpen en gecodeerd. Geen uitbreidingen op de standaard WordPress-functionaliteit, wat vaak ook niet nodig is.
  • Voordelen: Start vanuit een basis. Extra's zijn later altijd toe te voegen, waardoor de kosten gespreid worden. Voordeel t.o.v. budget oplossing is een snellere laadtijd, omdat er geen overbodige code in zit. Dit is goed voor SEO.

WordPress-website – Extra

  • Aanrader voor: projecten en bedrijven met specifieke wensen.
  • Beschrijving: Deze optie biedt hetzelfde als de Basic WP-website maar dan aangevuld met extra’s. De website wordt gebouwd met uniek design. Het CMS wordt specifiek voor de website ingericht voor optimaal beheer.
  • Voordelen: Zelfde voordelen van Basic WP-website, nl. snellere laadtijd omdat geen overbodige code ingeladen hoeft te worden.

Website-functionaliteit op maat

Alle door Sbd design opgeleverde websites – ook Budget en Basic – worden standaard voorzien van voldoende basisfunctionaliteit waarmee het al goed mogelijk is een website op te bouwen. Welke functionaliteit tot de basisfunctionaliteit behoort, wil ik graag tijdens een kennismakingsgesprek aan u uitleggen, maar u kunt ervan uitgaan dat daarbij hoort: een homepage met een lay-out die afwijkt van een gewone contentpagina, een lay-out voor contentpagina’s, een blog voor nieuwsberichten, en een contactformulier.

De basisfuncties kunnen aangevuld worden met allerlei extra’s die u voor uw situatie nodig en wenselijk acht. Welke extra’s u nodig heeft, is helemaal afhankelijk van waar u de website voor wilt gaan gebruiken, wat het doel is en wie tot de doelgroep behoren. Tijdens een oriënterend gesprek zullen deze extra functies ter sprake komen.

Responsive webdesign

Standaard worden de website ‘responsive’ gemaakt. Dat wil zeggen dat de website geschikt is om op tablets en smart phones te bekijken. Dat is tegenwoordig eigenlijk wel een standaardvereiste. Steeds vaker worden websites op mobiele apparaten bekeken. En de aantallen worden in de toekomst alleen maar meer en meer.

Hosting en domeinnamen

De hosting van de website en de registratie van de domeinna(a)m(en) kunt u via Sbd design regelen. Sbd design zal u daarbij keuzes voorleggen en adviseren wat voor u een geschikte oplossing is.

Vraag een offerte aan voor een WordPress-website

© 2007-2018, Sbd design, Hilversum.   |   Sitemap   |   Algemene voorwaarden