Webdesign

Sbddesign.nl | WordPress websites

Uw website als digitaal visitekaartje of digitale brochure

Tegenwoordig is iedereen het er wel over eens dat het hebben van een website belangrijk is voor het succes van een bedrijf, instelling of activiteit. Een website doet dienst als digitaal visitekaartje of online bedrijfsbrochure. Ga maar na, hoe vaak 'googlet' u een bedrijf, dienst of persoon? U heeft bijvoorbeeld iemand ontmoet of zelfs een visitekaartje ontvangen en toch wilt u nog even de website bezoeken voor meer informatie. Dat zullen mensen ook bij u willen doen.

Maar eigenlijk is een website meer dan dat. Behalve dat bezoekers er informatie op vinden, kan uw website ook direct dienst doen om klanten te werven, te overtuigen dat ze bij u aan het juiste adres zijn. Het is daarom belangrijk dat de manier waarop u zich online presenteert goed past bij wil u bent en wat u doet. U wilt immers de juiste indruk wekken op mogelijk nieuwe klanten en uw verhaal duidelijk maken.

Uw website als communicatiemiddel

Om een goede indruk bij bezoekers achter te laten, is het belangrijk dat uw website er goed uitziet. Het ontwerp van de site moet passen bij uw huisstijl, uw imago, uw doelgroep en de boodschap die u wilt overbrengen. Het design moet uw imago versterken.

Daarnaast is het belangrijk dat uw website goed werkt, ook op mobiele apparaten, en dat bezoekers makkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Kortom, uw verhaal moet duidelijk overkomen op een website die goed werkt en die er aantrekkelijk uitziet. Alleen dan kan uw website een succes worden.

User experience

Sbd design maakt in samenspraak met u pakkende, moderne ontwerpen, die uw verhaal ondersteunen en versterken. Ontwerpen die zullen aanspreken bij uw doelgroep. Behalve het ontwerp, is ook de ‘user experience’ belangrijk voor de indruk die de website bij de bezoeker achterlaat. 'User experience' houdt in dat uw klant met een tevreden gevoel uw website bezoekt en gebruikt!

Sbd design verstaat onder webdesign niet alleen het ontwerp op zich, maar ook de ervaring die een bezoeker heeft als hij of zij de website bezoekt. Is de informatie waar men naar op zoek is, makkelijk te vinden. Kan men snel de activiteiten uitvoeren waar men voor komt, bijvoorbeeld aanmelden voor een evenement, een vraag stellen op een forum, een offerte aanvragen, etc. Ook dat is onderdeel van webdesign.

Video van überflip laat het belang van Responsive Design zien

Responsive webdesign

De designs van Sbd design zijn geschikt voor desktop computers, maar zijn ook te bezoeken via tablets en smart phones.

Met andere woorden, de websites passen zich automatisch aan aan verschillende schermresoluties. Dit fenomeen wordt ‘Responsive Webdesign’ genoemd. Uit metingen blijkt dat het percentage internetgebruikers dat via een mobiel apparaat – tablets, smart phones – websites bezoekt, moment al aanzienlijk is, en men verwacht dat dit aantal in de toekomst alleen nog maar zal stijgen. Het is voor u dus belangrijk om daar rekening mee te houden.

(Precieze percentages zijn niet zomaar te geven. Dit verschilt per website omdat het afhankelijk is van de doelgroep van de website. Via Google Analytics kunt u de gegevens voor uw website bekijken.)

Voorbeelden van Responsive websites van Sbd design

© 2007-2018, Sbd design, Hilversum.   |   Sitemap   |   Algemene voorwaarden